4 Kasım 2016 Cuma

Suunto’dan 80 ayrı spor dalı için özel saat



Saat teknolojisinin önemli markalarından SuuntoGPS özellikli, sporcuların kullanımına uygun Spartan serisini piyasaya sürdü. 80 farklı spor dalı ile ilgili tüm bilgileri sadece bir saat üzerinde toplayan Suunto Spartan serisinin en önemli özelliklerinden biri, hangi spor dalını kimin nerede yaptığını gösterebilme özelliği. Hem Android hem de IOS tabancı uygulamalarla bağlantı kurabilen saat, dışarıda yapılabilen sporlar ve dalış için oldukça ideal. 

EKNİK ÖZELLİKLERİ ÇOK GÜÇLÜ
Spartan serisinin birçok olumlu özelliği bulunuyor. Açık hava sporları için tasarlanmış olması sebebi ile tüm zorlu koşullara dayanıklı. Dalış sporu için de oldukça ideal olan saatin 100 metreye kadar su geçirmezlik özelliği var. 
Spartan serisinde ayrıca parlak gün ışığında bile kolaylıkla okunabilme ekran özelliği, çoklu spor deneyimleri ve macera için rota navigasyonu, barometrik irtifa, dijital pusula, uzun pil ömrü, GPSsosyal medya uyarılarını görebilme, FusedSpeed, nabız ölçümü, ivme kazanım ölçümü, antrenman takip özelliği, çoklu spor seçenekleri (yüzme, bisiklet, triathlon, koşu, kayak vb.) bulunuyor. Cep telefonu ile de bağlantı kurabilen Spartan serisi IOS ve Android desteli Suunto Movescount uygulaması ile uyumlu.
DAHA ÇOK RENK SEÇENEĞİ OLMALI
Spartan serisinin siyah titanyum, stealth titanyum, siyah ve beyaz olmak üzere şimdilik sadece 4 renk seçeneği sunuyor. Saatin kordonu da şimdilik değiştirilemiyor. Değiştirilebilen kordon seçeneklerine sahip olması da ürünün geliştirilmesi gereken yönleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder