4 Kasım 2016 Cuma

Galaxy S8'in ön yüzeyi komple ekran olabilir!

Galaxy S8'in ön yüzeyi komple ekran olabilir!

Önümüzdeki yıl tanıtılacak olan Galaxy S8 için ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Galaxy S8'in ön yüzeyi komple ekran olacak.


Samsung, Galaxy Note 7'nin yaralarını Galaxy S8 ile sarmak için kolları sıvadı. 2017'nin Mart ayında görücüye çıkması beklenen Galaxy S8 için bugün ilginç bir iddia ortaya atıldı. Galaxy S8'in OLED ekrana sahip olacağını zaten aşağı yukarı tahmin ediyorduk. Ortaya atılan iddia da OLED ekranın nasıl kullanılacağı yönünde.

Park Won-sang'ın iddialarına göre Galaxy S8'in ekran kasa oranı %90 olacak. Galaxy S7'nin ekran kasa oranının%72.1 olduğunu göz önünde bulundurduğunuzda; Galaxy S8'in ön yüzeyinin komple ekrandan ibaret olacağını tahmin edebilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan çerçevesiz ekranlı Xiaomi Mi Mix modelinin ekran kasa oranı ise sadece %83.6

Galaxy S8'in %90 gibi inanılmaz ekran kasa oranı ile gelmesi, Samsung'un piyasadaki kötü şöhretini bir anda unutturacaktır. Zaten Galaxy Note 7'nin satışının durmasından sonra; Galaxy S8 modelinde 2-3 yıl sonra duyurulacak olan teknolojilerin yer alacağını, ancak Samsung'un bu şekilde prestij tazeleyebileceğini belirtmiştik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder