4 Kasım 2016 Cuma

Alcatel IDOL 4 VR gözlüğü ile birlikte Türkiye'de!

yanın önde gelen teknoloji üreticilerinden Alcatel, yeni akıllı telefonu Alcatel IDOL 4 ile Ortaköy'de gerçekleştirdiği etkinlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Alcatel'in asıl sürprizi ise artık pek çok üreticinin uzak kalamadığı VR gözlüğüyle geliyor olmasıydı. Alcatel'in bir diğer yeni telefonu ise POP 4S adını taşıyor. İşte Alcatel'in yeni oyuncakları...

Alcatel yeni nesil telefonları Alcatel IDOL 4 ve Alcatel POP 4S ile Türkiye'de satışa çıkıyor. Bu telefonlardan IDOL 4 ile birlikte gelen sürpriz ürün ise sanal gerçeklik gözlüğü oldu. 

Alcatel Idol 4, Idol 4 ailesinin daha küçük ekranlı üyesi. 5.2 inç Full HD ekran, sekiz çekirdekli Snapdragon 617 işlemci, 16 GB dahili hafıza, 13 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera başlıca teknik özellikler arasında yer alıyor. Bunların yanında Idol 4’ü ayıran en önemli noktalardan bir tanesi sanal gerçeklik deneyimi de sunması. Idol 4 ile birlikte özel bir sanal gerçeklik başlığı sunuluyor.



Alcatel'in bir diğer telefonu ise POP 4S adını taşıyor. Pop 4S’te 5.5 inç, 1090 x 1920 piksel ekran, 13 megapiksel, 1080p video kayıt özellikli arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, 2 GB RAM, MediaTek MT6755M işlemci, 16 GB dahili hafıza ve 2 GB RAM gibi başlıca teknik özellikler bulunuyor. Parmak izi okuyucusu da bu telefonun dikkat çeken bir diğer özelliği.


Alcatel POP 4S

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder